Politica de Confidentialitate

În această Politica de Confidentialitate a Datelor cu Caracter Personal, găsiți răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele dumneavoastră personale.

1. Datele noastre de contact

EVENIMENTE HAINUTE MAGICE SRL, cu sediul social in Sat Dobroești, Comuna Dobroești, Strada Cireșului nr 49B, Etaj 3, ap 20, județ Ilfov, Romania, inregistrata la Oficiul Național al Registrului Comertului sub nr. J23 / 3035 / 2022, CUI 46104255 (https://hainutemagice.ro)

2. Site-urile pentru care se aplica aceasta politica

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter pesonal se aplică pentru urmatorul site https://hainutemagice.ro .

3. Ce date personale prelucram

 • Atunci când faceți o achiziție noi colectăm datele de facturare numai în scopul respecterii prevederilor legale privind emiterea facturilor proforme și fiscale.
 • Noi colectăm email-ul si numele dvs. pentru pentru comunicări în scopuri de email marketing si pentru comunicări administrative legate de cursurile la care v-ați înscris prin furnizorul de servicii de transmitere e-mail.

4. Colectarea datelor dumneavoastră personale

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

 • Nume și prenume
 • E-mail
 • Număr de telefon
 • Detalii de facturare și plată
 • Detalii de livrare
 • Cookies stocate în sistem anonimizat
 • Detalii IP

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei EVENIMENTE HAINUTE MAGICE SRL. Furnizarea datelor de către dumneavoastră este permisă și voluntară, excepând situația în care furnizarea datelor este o cerință obligatorie din punct de vedere legal: încheierea unui contract, date de facturare. Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la contact@hainutemagicei.ro .

5. Scopul pentru care prelucrăm date personale

Scopurile noastre, pentru care prelucrăm date personale sunt reale, prezente, și legitime.

Nu vă prelucrăm datele dvs. personale în scopuri secundare care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale sunt colectate inițial; fără consimțământul dvs. prealabil, fără să existe un interes legitim în acest sens, și fără un temei juridic.

Vă informăm că nu colectăm și prelucrăm date care sunt incompatible cu scopul enunțat.

6. Timpul de păstrare a datele dvs. personale

 • Limităm durata de stocare a datelor dvs. personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare enunțate
 • Pentru comenzile din EVENIMENTE HAINUTE MAGICE SRL datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice.
 • În cazul în care păstrarea datelor dvs. personale este necesară în scopurile specificate de lege, putem păstra în continuare datele dvs. personale.

7. Dezvăluirea datelor dvs. personale

Datele dumnevoastră personale nesensibile nu pot fi procesate de terti.

8. Siguranta datelor dvs. personale

Îți ținem în siguranță datele personale, cu măsuri tehnice corespunzătoare, cu măsuri organizatorice adecvate, cu un nivel adecvat de securitate, împotriva prelucrării neautorizate, împotriva prelucrării ilegale, împotriva pierderii accidentale sau ilegale, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale; împotriva daunelor accidentale sau ilegale.

9. Informari despre schimbările politicii de confidențialitate

Dacă ne schimbăm politica de confidențialitate, vom publica o nouă versiune a acesteia pe website.